Gör din stuga hållbar med solcellspaket!

Har du funderat på att uppgradera sommarhuset och samtidigt spara pengar och miljö? Det behöver inte vara så svårt. Vi hjälper dig på traven!

Att få till el i stugan har sina många fördelar och komfortaspekter.
Perfekt för familjekvällar, arbetsro, eller helger i tystnad, skaffa rätt paket som möter alla dina energibehov, från belysning till teknik som TV och mobiltelefoner. 

Med utökade paket kan du även driva kyl/frys och 230V apparater. Optimerade för svensk sommar, de fungerar även vintertid med rätt planering och eventuell vindkraft eller elverk. 

Välj rätt paket med vår guide och expertis. Investera idag för ett miljövänligt, bekvämt sommarhus. 

Välkommen till en hållbar livsstil!

Vad behöver just du?

Tips på solcells- /kraftpaket för olika behov. Nedan visar vi 3 olika paket med olika effekt. Vi förklarar vad de klarar av att leverera och vad man bör tänka på vid installation av solceller.

Mindre stuga

Perfekt för mindre stugor, gästhus eller bodar, ett enkel solcellspaket som möter grundläggande behov av el för belysning och lättare elektronik.

Kapacitet

100W Idealiskt för tillfällig användning, som helger eller sommarveckor, ger det kraft till 12V-utrustning inklusive belysning, TV, radio, datorer, och laddning av mobila enheter.

Enkelt

Enkel att installera och använda, det är den optimala lösningen för dig som söker enkelhet och funktion för ditt fritidshus eller gäststuga.

För sommarstuga

Ett 12V solcellspaket är den perfekta lösningen för din sommarstuga.

Kapacitet

200W täcker alla dina behov från belysning och laddning av telefoner och datorer till att driva en 12V vattenpump och TV. 

Dessutom finns det plats för ett 12V kylskåp, och extra gäster ökar inte din oro för energiförsörjningen. Med en omformare kan du också använda 230V apparater som dammsugare och mikrovågsugn. 

Flexibelt

Behöver du mer kraft? Inga problem, systemet kan enkelt utökas med fler solpaneler. För användning under kallare månader, överväg att komplettera med elverk eller vindkraft för oavbruten energi.

Nästan som hemma

Ett solcellspaket förvandlar stugan till en nästan lika bekväm plats som ditt hem, med 230V-ström direkt i vägguttagen.

Kapacitet

600W kraftpaket ger dig möjlighet att använda allt från belysning, kylskåp och datorer till att dammsuga, titta på TV, köra mikrovågsugn, tvätt- och diskmaskin samt diverse handverktyg och sågar.

Komplett och omfattande

Detta paket ger dig marginal och täcker dina energibehov ordentligt. Dessutom står det sig utomordentligt fördelaktigt jämfört med att anlägga traditionell el till stugan.

Överblick

Utrustning

Basic 100W

Basic 200W

Kraftpaket plus+ 2000

Belysning (Antal lampor)

5st

10st

20st

Mobil, Surfplatta

X

X

X

Radio

X

X

X

TV 12V

X

X

X

Kylskåp 12V

X

X

Vattenpump 12V

X

X

Dammsugare 230V

* X

Cirkelsåg 230V

*

X

Mikrovågsugn 230V

*

X

Diskmaskin

*

Tvättmaskin

*

*omformare krävs
*stöd från elverk krävs