• Fri frakt över 990kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Mitas

Mitas är ett erkänt varumärke inom crossdäck som har specialiserat sig på att tillverka högkvalitativa däck för olika typer av terräng. Deras crossdäck är utformade för att ge enastående prestanda och säkerhet på banan eller terrängen, vilket gör dem till ett populärt val bland professionella och amatörcrossförare.

Mitas crossdäck finns i olika storlekar och modeller för att passa olika typer av motorcyklar och användare. De erbjuder allt från mjuka gummiblandningar för bättre grepp i terrängen till hårdare för bättre slitstyrka på banan. Deras däck är också designade för att vara tåliga och pålitliga i alla typer av förhållanden.

Mitas har lång erfarenhet inom tillverkning av crossdäck och har alltid satt höga krav på kvalitet och säkerhet. Deras däck tillverkas med hjälp av den senaste tekniken och noggrant utvalda material för att säkerställa att de möter höga standarder. Mitas har också ett starkt engagemang för att minska sin miljöpåverkan, vilket gör dem till ett utmärkt val för miljömedvetna crossförare.

Så om du letar efter högkvalitativa crossdäck som ger enastående prestanda och säkerhet, så är Mitas det perfekta valet. Hos Superbilligt.se hittar du ett brett sortiment av Mitas crossdäck till ett riktigt bra pris. Beställ idag och upptäck skillnaden i prestanda och säkerhet med Mitas crossdäck!

12 produkter

Du har sett 12 av 12 produkter

En kaka till kaffet? 

Vi använder cookies för att denna webbplats skall fungera så bra som möjligt.

Läs mer här