• Fri frakt över 4000kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Dubb

Skruvdubb är små skruvar som används för att förbättra greppet på däcken på crossmotorcyklar när man kör i isiga eller snöiga förhållanden. Skruvdubb monteras i slitbanan på däcken och ger ett ökat grepp och bättre stabilitet på hala ytor, vilket är viktigt för säkerheten och prestandan när man kör på isiga vägar eller terräng.

Skruvdubb är oftast gjorda av högkvalitativt stål för att ge optimal prestanda och hållbarhet. Att montera skruvdubb på däcken är enkelt, men det är viktigt att tänka på att använda rätt verktyg och teknik för att montera dem på ett säkert och effektivt sätt.

Det är viktigt att tänka på att använda skruvdubb på ett ansvarsfullt sätt och endast när det är nödvändigt. I vissa områden kan det finnas lokala restriktioner på användningen av skruvdubb på grund av miljö- eller säkerhetsfrågor. Innan du använder skruvdubb på din crossmotorcykel, se till att du har koll på eventuella regler och föreskrifter i ditt område.

Så om du letar efter ökad säkerhet och prestanda när du kör på isiga eller snöiga ytor med din crossmotorcykel, så är skruvdubb ett bra val. Hos Superbilligt.se hittar du ett brett utbud av skruvdubb som passar olika typer av däck och körstilar. Beställ idag och se till att du är redo för alla typer av vinterförhållanden med högkvalitativa skruvdubb från Superbilligt.se!

1 produkt

16311

H15 IceGrip Skruvdubb 15mm 200st

Art. 16311

I lager

499 kr

Du har sett 1 av 1 produkter

En kaka till kaffet? 

Vi använder cookies för att denna webbplats skall fungera så bra som möjligt.

Läs mer här