• Fri frakt över 4000kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

1200W

På Superbilligt.se har vi ett stort utbud av eldrivna crossmotorcyklar på som passar både unga och gamla. Våra motorcyklar är utrustade med en kraftfull motor och batteri som ger dig en smidig och tyst åktur. Med en eldriven crossmotorcykel kan du uppleva spänningen av att köra off-road samtidigt som du gör din del för att minska koldioxidutsläppen.

En eldriven crossmotorcykel på 1200W är perfekta för alla åldrar, från de yngsta nybörjarna till de mer erfarna. Vi har modeller med olika hastigheter och funktioner, så det är lätt att hitta en motorcykel som passar just dina behov. För yngre förare kan vi rekommendera en motorcykel med lägre hastighet och extra säkerhetsfunktioner, medan våra snabbare modeller passar bättre för de mer erfarna förarna.

På Superbilligt.se sätter vi alltid säkerheten i första hand. Vi erbjuder endast högkvalitativa eldrivna crossmotorcyklar på 1200W från pålitliga tillverkare. Vårt sortiment omfattar även skyddsutrustning och tillbehör för en komplett och säker åktur. Vi erbjuder också konkurrenskraftiga priser och snabb leverans.

Så om du letar efter den perfekta eldrivna crossmotorcykeln på 1200W för alla åldrar, leta inte längre än Superbilligt.se. Utforska vårt sortiment och hitta en modell som passar dig idag!

1 produkt

El-Cross HPR-46 1200W

El-Cross HPR-46 1200W

Art. 16785

I lager

8 991 kr
11 690 kr

Du har sett 1 av 1 produkter

En kaka till kaffet? 

Vi använder cookies för att denna webbplats skall fungera så bra som möjligt.

Läs mer här