• Snabb leverans
  • Lager i Sverige
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Om oss


Företaget www.superbilligt.se, Brantech IMP AB (Orgnr: 556683-1268) startades sommaren 2005 med mål och avsikt att sälja diverse produkter som roar en i tillvaron, men samtidigt och bland det viktigaste, som alla kan ha råd med. Vi söker ständigt efter praktiska och roliga nyheter att utöka dagens sortiment med.

I huvudsak görs majoriteten av våra inköp i Kina där vi under åren upprättat mycket goda kontakter med de olika fabrikerna och företagen som vi handlar av. Kvaliteten är mycket god och vi besöker personligen de fabriker som tillverkar våra produkter för att försäkra oss om att vi får så bra produkter som möjligt. 

                                                                                                                                         
Alla våra produkter är certifierade enligt normerna ISO9001, CE-certifikat.

Via vår webbsida har du möjlighet att beställa alla våra produkter som sedan skickas till er med DB Schenker.

 

 

Vi har även en butik på Tunbytorpsgatan 4A i Västerås. Är man osäker på om produkten känns rätt storleksmässigt, eller bara vill kika på vårt utbud, är det en perfekt möjlighet att besöka butiken då vi i stort sett har alla fordon och tillbehör uppmonterade för att se och sitta på. Du kan även köpa en produkt direkt i butiken och få med den samma dag, då vårt lager ligger på samma område.

 

 

Vi önskar er en trevlig vistelse på vår webbsida och skulle det dyka upp några eventuella frågor hänvisar vi er först och främst till vår ”Frågor & Svar” sektion som du hittar längst ner på hemsidan. Hittar ni fortfarande inte svar på era frågor är ni välkomna att maila oss istället info@superbilligt.se

 

Välkommen!

 

 

En kaka till kaffet? 

Vi använder cookies för att denna webbplats skall fungera så bra som möjligt.

Läs mer här