• Fri frakt över 4000kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Om oss

Företaget www.superbilligt.se, Brantech IMP AB (Orgnr: 556683-1268) startades av två bröder, Christian och Henrik i en källarlokal i Västerås sommaren 2005. Målet var då precis som nu att sälja diverse produkter som roar en i tillvaron, men samtidigt - och bland det viktigaste - som alla kan ha råd med. Vi söker ständigt efter praktiska och roliga nyheter att utöka dagens sortiment med.

Genom åren har företaget växt och utbudet breddats markant. Idag är övergripande urval produkter inom Motor, Hobby och Fritidsutrustning. Lokalerna är mångdubbelt större än den lilla källarlokal där allt började men vi är fortfarande verksamma i Västerås. När internethandeln tog över blev det den huvudsakliga verksamheten, vi skickar våra produkter till hela landet. Men trots det väljer vi att ha kvar en fantastisk butik, utöver lager och verkstad.

Är man osäker på om produkten känns rätt storleksmässigt, eller bara vill kika på vårt utbud, är det en perfekt möjlighet att besöka butiken då vi i stort sett har alla fordon och tillbehör uppmonterade för att se och sitta på. Du kan även köpa en produkt direkt i butiken och få med den samma dag, då vårt lager ligger i samma byggnad.

Att vi lagerhåller i stort sett hela vårat sortiment inklusive reservdelar gör att leveranstiderna kan hållas nere samt att det för dig som kund finns ett riktigt ställe att vända sig till vid funderingar eller returer.

Vi är även väldigt stolta över våran verkstad med dess mycket kompetenta mekaniker. Där utför vi monteringar, reparationer, besiktningar osv.

I och med att vi under åren utökat både verksamheten och utbudet så har vi valt att expandera E-handeln till Finland.

Vi kommer även under 2024 att re-branda oss under namnet FunGarage. Detta för att ge utrymme för fler spännande produkter och varumärken. Från Finland handlar du redan från Fungarage.fi.

                                                                                                                                        
Alla våra produkter är certifierade enligt normerna ISO9001, CE-certifikat.

 

Vi önskar er en trevlig vistelse på vår webbsida och skulle det dyka upp några eventuella frågor hänvisar vi er först och främst till vår ”Frågor & Svar” sektion. Hittar ni fortfarande inte svar på era frågor är ni välkomna att maila oss istället info@superbilligt.se

 

Välkommen!

En kaka till kaffet? 

Vi använder cookies för att denna webbplats skall fungera så bra som möjligt.

Läs mer här