• Fri frakt över 4000kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Stövlar

Crosstövlar är en viktig del av skyddsutrustningen för alla som kör cross eller ATV, och det finns flera anledningar till varför de är så viktiga. För det första är crosstövlar utformade för att ge ett optimalt skydd för fötterna mot slag, stötar och skrapningar under hård körning. Detta kan minimera risken för allvarliga skador vid en olycka.

För det andra är crosstövlar utformade för att ge en hög grad av komfort och stabilitet under körning. De är tillverkade av högkvalitativa material som ger bra grepp och stötdämpning på ojämn terräng, och de är utformade för att ge bra passform och rörelsefrihet.

För barn är crosstövlar speciellt viktiga eftersom barn ofta är mer benägna att utsätta sig för risker och kan vara mer benägna att skada sig under körning. Att bära crosstövlar kan ge dina barn ett extra lager av skydd och säkerhet under körning, vilket kan ge dig som förälder extra trygghet.

Hos Superbilligt.se hittar du högkvalitativa crosstövlar för barn till konkurrenskraftiga priser. Våra stövlar är utformade med högsta kvalitet för optimalt skydd och komfort under körning, och finns i olika storlekar och modeller för att passa dina barns behov och stilpreferenser. Beställ dina stövlar idag och ge dina barn det extra skyddet de behöver under deras nästa cross- eller ATV-körning.

1 produkt

16802

Crosstövlar MX Kids

Art. 16802

I lager

1 190 kr
1 795 kr

Du har sett 1 av 1 produkter

En kaka till kaffet? 

Vi använder cookies för att denna webbplats skall fungera så bra som möjligt.

Läs mer här