• Fri frakt över 4000kr
  • Lager i Sverige
  • Snabb leverans
  • Hemleverans
  • Delbetalning - Räntefritt upp till 12 mån

Superbilligt deltar på Speed Weekend 2023

SPEED WEEKEND ÅRSUNDA 24-25 feb 2023 blir det åka av!

Landracing.se anordnar för 15e året i rad den internationella tävlingen Speed Weekend. Där möts galna lag från hela världen för att testa sina sjuka fordon eller slå världsrekord i hastighet på is. Eller vad sägs om en moddad snöskooter med pulsjet!? Eller norrmannen som innehar rekordet med sin BMW M3 på hela 341 Km/h!

Perfekt för Superbilligt!

Vi känner ju att vi inte kan missa detta superevent. Vårat utbud riktar sig till dig som gillar Motorgrejer, Hobbyprylar och Fritidsutrustning. Så vi kommer närvara med en Pop-up-store där du kan komma och tjabba, dricka kaffe - men framförallt testköra både ATV, elfordon och radiostyrt. Vi kommer ha med så många grejer vi bara kan lasta. Du kommer kunna provköra bland annat ATV 49CC - MINIQUAD TOX-03 PRO, en ATV fyrhjuling som är perfekt för barn från ca 4 år.

Gillar du radiostyrt så kommer du kunna fingra på våran supercoola och grymma 1:5 RC HSP MONSTER TRUCK SKELETON 4X4 BENSIN BIL, våran fetaste Monster Truck som väger som en liten unge och har en topphastighet på 80 Km/h. Vi kommer även ha med ett antal RC för provkörning!

Om du blir köpsugen

Naturligtvis kommer allt vi har med oss vara möjligt att köpa. Vi accepterar kort, Swish och kontanter i våran Pop-up.

Butiken i Västerås kommer vara stängd på lördagen

För att kunna bemanna Pop-up-butiken så håller vår butik i Västerås stängt lör 25/2.

Länk till arrangören Landracing

En kaka till kaffet? 

Vi använder cookies för att denna webbplats skall fungera så bra som möjligt.

Läs mer här